Welkom

AfbeeldingWijtman pakket & koeriersdienst is een professioneel koeriersbedrijf gunstig gelegen in het Hart van West-Friesland.
Vanuit deze regio kunnen wij u diverse diensten aanbieden, voor zowel de Benelux als Europa.
Wij zien het tot onze taak als koerier, om voor een snel en vlot vervoer van uw goederen zorg te dragen. Het laden, lossen, vervoeren, ophalen en leveren gebeurt dan ook met de grootste zorg. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten en we zullen samen werken aan een passende oplossing voor het verzorgen van uw logistiek.

AfbeeldingKoerier Centrum West-Friesland
Een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf is onze Pakketdienst. Door onze samenwerking met diverse grote partners kunnen wij onze pakketdienst aanbieden naar meer dan 210 landen.

Waarom u dan als Midden en klein bedrijf het beste door ons uw pakketten kan laten versturen kunt u lezen op onze pagina Pakketdienst. Koerier Centrum West-Friesland is onderdeel van Wijtman Logistieke Dienstverlening. Wijtman Logistieke dienstverlening werkt samen met Koerier Centrum Benelux en is een samenwerkingsverband van diverse zelfstandig koeriersdiensten verspreid over de gehele Benelux. Door deze samenwerking kunnen wij u altijd een passende transport-oplossing bieden. Koerier Centrum West-Friesland is dan ook voor de regio West-Friesland uw koeriersbedrijf.

 

 
Copyright 2011 Wijtman Midwoud - Algemene Voorwaarden